Restablir la contrasenya

Preguntes freqüents

Quant de temps dura el procés de reserva? Quines formes de pagament s'accepten? Puc utilitzar més d'un mètode de pagament per pagar una reserva? Responem als teus dubtes!

La reserva dels nostres allotjaments es poden fer a l’instant. Simplement cal completar el formulari de reserva. Seguidament i de forma automàtica rebreu una confirmació de reserva.
Acceptem diferents mètodes de pagament en funció de l’allotjament. A la Casa Rural El Roure de Molló acceptem pagament amb targeta, transfarència bancària, Bizum i efectiu. Per altra banda, al Mas Darovie de Foixà el pagament es pot dur a terme amb targeta, transfarència bancària i efectiu.
 

Sí, es pot utilitzar més d’un mètode de pagament. Un cop feta la reserva ens posarem en contacte amb vosaltres per acordar la forma de pagament.

Els preus poden canviar en funció de l’època de l’any: temporada d’estiu, temporada d’hivern i temporada baixa. A la descripció de la pàgina de cada un dels nostres allotjaments trobaràs especificades les dates concretes en funció de la ubicació de la casa rural. 

Les reserves es poden cancel·lar fins a 30 dies abans de l’estada sense cap penalització. Si reserveu quan faltin menys de 30 dies per a l’arribada, rebreu un reemborsament complet, sempre que cancel·leu en les 48 hores posteriors a la reserva i almenys 14 dies abans de l’inici de l’estada. Passat aquest termini, obtindràs un reemborsament del 50% si cancel·les fins a 7 dies abans de l’arribada. Si cancel·les quan quedi menys de 7 dies, no rebràs cap reemborsament.

L’horari d’entrada (check-in) als nostres apartaments és a partir de les 17 hores mentre que l’hora de sortida (check-out) és a les 11 hores.

La nostra política respecte als animals de companyia varia en funció de cada una de les cases de turisme rural. Podeu consultar la normativa en la descripció de la pàgina de cada allotjament.

Oferim diferents vies de contacte: per correu electrònic a info@rusticfind.com, al telèfon +34 651 44 88 43 o bé mitjançant el formulari de contacte de la web.

Descobreix els nostres allotjaments de turisme rural

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència rural única

No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns les teves preguntes i nosaltres les resoldrem!

Open chat
Hola 👋
Et podem ajudar?
Skip to content